Fri fragt ved køb over 499,- | Bestil før kl 14 og vi sender samme dag

1. Virksomhedsoplysninger

EBA Ventures ApS (Herefter kaldet fragt-label.dk)
Østre Havnevej 29
5700 Svendborg
CVR: 43420593

2. Priser og betaling

Alle priser på webshoppen er i danske kroner, ekskl. moms og afgifter. Der tages forbehold for evt. valutaændringer, leveringsvigt og ændringer i afgifter.

Det er muligt at betale med følgende betalingskort:

Visa

Dankort

Mastercard

Maestro

American Express 

MobilePay

Webshoppen er sat op med et SSL-certifikat hvormed alt trafik mellem kunde og server krypteres. Det samlede beløb trækkes, når pakken afsendes fra vores lager.

3. Levering

Fragt-label.dk leverer kun indenfor Danmark.

Alle pakker afsendes med den valgte speditør. Leveringstiden er mellem 1-2 dage. Der tages forbehold for ekstra travle perioder i forbindelse med kampagner og helligdage.

Der er fri fragt på alle ordre over 499 kr.

Ordrer under 499 kr sendes for en fragtpris på 32 kr. ekskl. Moms

4. Fortrydelsesret

Du har 30 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. Dette gælder dog

Fortrydelsesfristen udløber 30 dage efter den dag du;

  • har modtaget din vare
  • får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis
  • får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om levering af en vare, der består af flere partier eller dele

Du skal inden 30 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives til info@fragt-label.dk

I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Fortrydelsesretten gælder kun hvis varen returneres i samme stand og mængde.

Returnering

Du skal sende din ordre retur til os seneste 14 dage efter, at du har meddelt, at du ønsker at gøre brug af din fortrydelsesret. Du betaler selv for de udgifter der er i forbindelse med returneringen af varen. Sendes en uafhentet pakke retur fra en pakkeshop, fratrækkes de fragtomkostninger vi afholder fra det samlede refunderingsbeløb. Du er selv ansvarlig for at varen er forsvarligt indpakket. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du benytter din 3 dages fortrydelsesret, betaler vi det fulde beløb tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse fratrækkes dette beløbet.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra kunden, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder). Dette sker senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din returpakke.

Beløbet tilbagebetales med samme betalingsmiddel, som blev benyttet da kunden foretog det oprindelige køb, medmindre andet aftales.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Fortrydes købet, så skal varen sendes til:

EBA Ventures ApS
Østre Havnevej 29
5700 Svendborg

Bemærk at vi ikke modtager pakker sendt per efterkrav eller “uden omdeling”.

5. Reklamationsret.

Hos EBA Ventures har du altid 24 måneders reklamationsret. Evt. fejl og mangler ved leveringen, skal du gøre os opmærksomme på i rimelig tid efter du har opdaget fejlen. Reklamationen er kun berettiget hvis fejlen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet.

Er reklamationen berettiget refunderer vi ikke dine fragtomkostninger.

Husk at kontakte os inden du sender dine varer retur. Dette gælder for alle reklamationer.

Alle reklamationer skal sendes til

EBA Ventures ApS
Østre Havnevej 29
5700 Svendborg

6. Oprettelse af konto

Vores system gør det muligt at oprette en konto til dig i forbindelse med dit køb.

7. Databehandling

Når du foretager et køb hos fragt-label.dk, accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod dette. Du har også ret til at vide hvilke oplysninger vi har lagret om dig. Dette er jf. persondataloven. Læs mere om vores privatlivspolitik her: fragt-label.dk/privatlivspolitik/

Fragt-label.dk benytter cookies for at kunne optimere din oplevelse på vores hjemmeside. Disse cookies kan du nemt slette in din browser.

Logstatistik

Vi benytter en logstatistik hos Fragt-label.dk, hvilket betyder at vi indsamler informationer, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vi har, hvor de kommer fra og hvilke sider de klikker ind på. Statistikken benyttes udelukkende for at kunne optimere Fragt-label.dk.

8. Klageadgang

Hvis du ønsker at klage over din ordre eller vores produkter, skal du rette henvendelse til info@fragt-label.dk

Skulle det mod alt forventning ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til et relevant nævn som f.eks. konkurrence- og forbrugerstyrelsens center for klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Du kan også klage til center for Klageløsning via www.forbrug.dk